maandag 17 juni 2013

Craftspace/ scrapkamer

Op verzoek van Marjolijn :)  foto's van mijn scrapkamer. Vorige week ben ik heel druk bezig geweest om deze te verven en anders in te delen en nu is hij klaar. De muren zijn van crème naar licht azuurblauw gegaan. (Dit is een beetje blauw turquoise-achtige kleur.) Een aantal houten meubels heb ik wit geverfd, o.a de stoel, de ladenkast en de Ikeakastjes boven mijn buro, en van mijn ladenkastje heb ik de laatjes turquoise geschilderd. Het buro is verzaagd zodat ik twee kastjes overhield en dit zijn nu de steunpoten voor mijn werkblad geworden. Dit is een blad van 2.30 meter dus ik heb onwijs veel ruimte nu voor mijn spullen. Ik heb nu eindelijk ook de mogelijkheid om met iemand samen aan dit buro te zitten en te scrappen.
Ik ben zo blij met mijn kamertje en heb hier al heerlijk zitten freubelen. Mocht je je afvragen wat er achter het gordijn links zit, dat is onze kledingkast. Ik heb dus niet achter het gordijn nog meer spullen verstopt mocht je dat denken hahahaha.
Even een voorfoto ( hoewel de ladenkast en hoge kast het afgelopen jaar omgedraaid hebben gestaan klopt de foto verder wel)
En dit is hoe het er nu uitziet:Ik hoop dat jullie het leuk vonden om even mijn scrapruimte te zien!!

Last week I've refurbished my craftspace. Painted the walls, painted some wooden furniture white,re-organised all my stuff and re-used my old desk for my new desk. I love my space, it makes me so happy to create here!!
Photobucket

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kamer heb jij zeg!! Die nieuwe kleur is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wow Céline! This is just so gorgeous. I LOVE the colors and have serious craft room envy here.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kamer,ziet er gezellig uit.Mooie kleur heb je gebruikt.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou moe, wat schandalig van mij, vraag ik je om foto's van je scrapkamer vergeet ik helemaal om te kijken!!! Wat ziet het er gaaf uit en zo leuk met dat kleurtje!!!! Heel gezellig en wat een handige ladenkast heb je zeg!!!. nogmaals sorry voor de veel te late reactie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw!!! Wat heb je dat leuk opnieuw ingericht. Alles in dezelfde kleurstelling! Ik zit hier wel een beetje jaloers te zijn. Ik heb helaas geen extra kamer of zelfs ruimte. Hier gaat alles in dozen de berging in en als ik een creatief moment heb, komt alles naar boven. Dan mag ik het van mijn lief wel een paar dagen laten staan tot een project klaar is.
  Leuk om eens te zien hoe dat bij een ander is.
  Groeten Floor

  BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails