donderdag 19 mei 2011

DDCC #113 Anything but a card

Donderdag en dus tijd voor de volgende challenge op het Dutch Dare Card Challengesblog. Deze keer de challenge: Alles behalve een kaart. Dit kan dus van alles zijn, ook bv gealterde items.Ik heb een klembord gealtered. Ik had dit al heel lang liggen (volgens mij is het nog van de Scrap-a-ganza van een jaar of 4 terug. Aangezien ik vaak lijstjes maak met die dingen die ik nog "moet" maken of ideetjes die me te binnen schieten, vond ik dit klembord wel handig. Het is nu voor mijn to-do-list die ik hier mooi tussen kan klemmen.
Het klembord heb ik met crackleverf bewerkt en daarna allemaal bloemen erop geplakt. De swirls boven en onder heb ik zelf gemaakt met Pardoklei met behulp van een malletje. Deze malletjes heb ik gemaakt van een aantal swirls van Melissa Frances die ik een tijdje terug heb gekocht. Omdat ik het dan zonde vind om te gebruiken is dit een mooie oplossing zo! :)
Thursday, so time for a new challenge on the Dutch Dare Card Challengesblog. This time: Anything but a card. So it can be anything or something that you've altered. I altered a clipboard I had lying around for a couple of years :)  I always make lists of stuff I "have" to do and things I want to do. So this is where my list will be for now on!
Photobucket

4 opmerkingen:

 1. Heel mooi gemaakt!
  Dat heb ik nou ook altijd dat ik dingen zonde vind om te gebruiken!
  Goed opgelost zo toch!
  Fijne dag,
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk hoe je van een simpel bord zoiets enorm moois kan maken, schitterend gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is so awesome.. very pretty.. Hugs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails