woensdag 14 november 2012

Scrapweekend!

Afgelopen weekend ben ik met 5 vriendinnen weer op een supergezellig scrapweekend geweest. Net als vorig jaar weer in Hellevoetsluis en ook dit jaar weer met een fotoshoot gedaan door Richard.
Ik heb me weer geweldig vermaakt, me rot gelachen en zelfs ook nog wat weten te scrappen tussen de gezelligheid door. Volgend jaar weer hoor, meiden!!!
Ik heb mijn Halloweenboek met mini-album afgemaakt, deze ga ik een aparte blogpost zetten want dat zijn teveel foto's, 4 kaarten voor Meljen's Design en voor het Dutch Dare Card Challengesblog en ook nog een layout gescrapt van Michael.
Op deze layout zie je Michael die aan het oefenen is met de DJ set die we hadden voor ons Halloweenfeest. Michael heeft de hele avond gedraaid en heeft het echt geweldig gedaan!!!

De fotoshoot hadden we deze keer met een glamourtintje gedaan. Iedereen had zijn mooiste kleren uit de kast getrokken en uitaard de make-up kwast en haarlak ter hand genomen.
Er zijn echt supergave foto's uitgerold en ik zet er hier dan ook een paar neer zodat jullie ook een beetje mee kunnen genieten van de lol die wij hebben gehad met deze glamourshoot.
Richard heeft een hoop geduld met ons gehad want 6 van die giebelende dames valt niet mee om op de foto te krijgen hahaha!
Even een kleine selectie want uiteindelijk waren er "slechts" zo'n 270 foto's over :)Ik vind het nu zelfs leuk om foto's van mezelf te zien want ben inmiddels 18 kilo afgevallen en dat kan ik nu goed zien. Motiveert weer om door te gaan want ben er nog lang niet maar ik ben al een heel eind op de goede weg!
Photobucket

6 opmerkingen:

 1. Dat was een gezellig weekend zo te lezen. De foto's laten zien dat jullie er echt lol in hadden. En 18 kilo afvallen... Ik maak een diepe buiging voor je hoor. Wat een prestatie! Je lo is erg leuk.
  Ben benieuwd naar de rest wat je gemaakt hebt.

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er supergezellig uit!
  en 16 kilo, wow wat knap!!

  groetjes
  anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gezellige boel mooie lo ook en ga zo door met t afvallen knap dat je er al zoveel af hebt mij lukt t nog niet eens om er 2 kilo aftekrijgen gr janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent een kanjer, van binnen en van buiten! Je lo is echt super geworden! En de foto's...tja kan er naar blijven kijken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke layout van jullie DJ.
  En wat een prachtige foto's weer, jullie staan er stuk voor stuk weer prachtig op.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het was weer supergezellig met jou, anytime girl, I would do it again! laat gauw je halloweenboek zien, dat is nl magnefique!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails