vrijdag 15 april 2011

Feest/ Party

Deze layout heb ik gemaakt voor een wedstrijd bij The Scrapbookcompany. Het thema is feest en dit omdat The Scrapbookcompany inmiddels alweer 1 jaar bestaat. Ik had niet echt een foto voorhanden die iets met feest te maken had maar ik zag dit plaatje in de Allerhande, bij een artikel over feest. Ik dacht dus gelijk aan een feestvarken :) Vandaar de feestmuts op zijn koppie, hihihi! Ik had niet echt inspiratie dus heb ik een sketch van Creative Scrappers gebruikt en ben tot dit resultaat gekomen.
Papier is van We'R Memorykeepers (WhiteOut) en is al bijna 3 jaar oud, maar ik vind het nog steeds een van de leukste lijnen die ze hebben gehad en dit komt voornamelijk door de vrolijke kleuren. Ik heb het ook nog voor een verjaardagskaartje gebruikt, met daarop weer een digistempel van Meljen's Designs.


A layout I made for a challenge (theme Party) at the Scrapbook Company because of their 1 year anniversary, and a birthday card with a digi image from Meljen's Designs. Both projects are made with papers from We'R Memorykeepers, White Out. It's a collection from 3 years ago, but I still like the papers because of the colors! They are so bright and fun!

Photobucket

5 opmerkingen:

 1. heeel gaaf,super!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echte feestkaartjes, kei grappig die bovenste kaart!
  Fijn weekend,
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die lo is werkelijk super!
  Heel gaaf gedaan, en je kaartje ook weer top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die layout vind ik toch zo schattige mooi gemaakt geweldig en ook de kaartje is ook heel leuk gedaan!!

  fijn weekend
  hugs carla

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hartstikke leuk, je lo én je kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails