dinsdag 19 april 2011

Elf Fantasy Fair 2011

Afgelopen weekend was de Elf Fantasy Fair 2011 weer bij kasteel Haarzuylens. We hebben ons weer ontzettend vermaakt en een hoop bijzondere mensen gezien. Zelf werden we ook met enige regelmaat op de foto gezet en dat is toch een soort van compliment.
Dit jaar had ik gekozen om bij mijn kostuum vampiertanden te dragen en wat heb ik daar een leuke reacties op gehad!!
Voor Michael had ik een nieuw kostuum gemaakt en hij is deze keer als Dr. van Helsing de vampierjager, en dan een beetje in de stijl van de film "Van Helsing" met Hugh Jackman.
Hier een paar foto's van ons en de rest kun je bekijken op de site van Richard.
http://www.pbase.com/richardverdegaal/elf_fantasy_fair_2011
Ik zou het leuk vinden als je daar een berichtje voor Richard achterlaat want hij heeft weer zijn best gedaan om mooie plaatjes te schieten!Last weekend was the Elf Fantasy Fair again at castle Haarzuylens. This is a really big fantasy-event in The Netherlands. We had a great time to see al those people dressed up.  We ourselves were also frequently photographed by others, and that is a big compliment to get! :)
This year I choose to wear vampire fangs and I've got a lot of wonderful compliments for that. I made a new costume for Michael and this year he was Dr. van Helsing, vampire-hunter. His costume was based on the movie "Van Helsing" with Hugh Jackman.
If you'd like to see more pictures, please take a look on the site of Richard!
It's always appreciated if you leave a comment, he did his best to make fabulous pictures again!! :)
Photobucket

2 opmerkingen:

  1. Wat knap heb jij dus al die kleding zelf gemaakt?
    Ziet er erg mooi uit!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zie je er schitterend uit, en ook die knappe man van je! Zo knap dat je dit zelf maakt, complimenten en op die ene foto vind ik je wel een beetje eng hoor:)

    BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails