vrijdag 27 december 2013

Tim Holtztag 2013-december

De laatste tag van dit jaar voor de Tim Holtz challenge van 2013. Ik heb hem toch nog helemaal weten te volbrengen al is het wel op het laatste moment :)
Deze keer heb ik er helemaal mijn eigen draai aan gegeven want de produkten die hij deze keer gebruikt, die heb ik niet en volgens mij zijn ze niet eens hier te krijgen.
Ik heb lekker met mijn embossingpoeders gerommeld en ik heb een aantal stanzen van Tim Holtz gebruikt om mijn tag te versieren. De bloemen zijn gemaakt van de sneeuwvlokkenstans van TH en de uitgestanste sterren heb ik ge-inkt en daarna met embossingpoeder bewerkt. Als laatste heb ik ze met een splitpen in elkaar gezet en in de vorm van een bloem gevouwen.
Nog een beetje stickles op de tag gedaan, en ipv van met verf spetters te maken heb ik dit met witte embossingpoeder gedaan en toen vond ik hem wel af. Het was in ieder geval een hele leuke uitdaging om te doen, zo een heel jaar lang!
(Binnenkort zal ik ze allemaal samen op de foto gaan zetten.)
My last tag for this year's challenge of Tim Holtz. I made the tag different because I don't have the stuff he's used for his tag and I think I can't even get it over here. I doesn't matter because I like how my tag turned out. I really enjoyed making these tags the past year.
Photobucket

4 opmerkingen:

 1. heel mooi Celine maardat had ik op facebook ook al gezegd. toch ook hier een bbtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow celine, hij is prachtig!

  groetjes
  anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love your interpretation Celine. It is all about having fun and improvising with what you do have in your collection of goodies! Happy New Year to you x

  BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails