zaterdag 13 oktober 2012

Tim Holtz tag oktober

Van de week weer lekker bezig geweest met de tag voor oktober van de 12 tags voor 2012 van Tim Holtz. September ben ik eigenlijk totaal vergeten om te maken, die komt misschien nog wel.
Het maken van de tag vind ik toch zo ontzettend leuk. Je wordt echt uitgedaagd om iets te maken met de spullen die je hebt of juist niet hebt en waarvoor je iets anders moet bedenken.
Het woord "spooky" en het spinnetje zijn van mijn Happy Hauntings cartridge voor de Cricut. Beiden zijn bewerkt met een paar lagen zwarte embossingpoeder waar ik glitter doorheen heb gedaan. Het doodshoofdje heb ik gemaakt van klei met behulp van een malletje. Dit malletje heb ik gemaakt met Silli, een soort siliconenklei waar je heel makkelijk je eigen mallen mee maakt. Dit heb ik bij Creatijd vandaan.
Beetje zwarte inkt over het doodshoofdje gedaan omdat hij anders veel te licht was van kleur.
De schaduwen met de grafzerken heb ik gemaakt met wat ik over had nadat ik deze die van Tim Holtz door mijn Cuttlebug had gedaan. Ik heb er een soort sjabloon van gemaakt en hier voorzichtig ingestempeld met bruine inkt. Om het af te maken weer een beetje nep spinnenweb erop gedaan.
Hij is niet helemaal geworden zoals ik in mijn hoofd had maar dat geeft niet. Ik ben in ieder geval weer een paar uurtjes zoet geweest ermee :) Creatief bezig zijn is altijd lekker tenslotte!


My tag for october for the 12 tags of 2012 for the Tim Holtz challenge. Didn't quite turn out with what I had in mind but that doesn't matter, it kept me busy for a couple of hours :) Being creative is always good!
Photobucket

7 opmerkingen:

 1. You did a great job on your tag. Love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is supergaaf! En wat heb je een hoop technieken gebruikt om het zo te krijgen, petje af! Wat gaaf om te horen hoe zoiets tot stand komt, vooral dat stuk over de schaduwen. Mooi toch hoe dat creatieve proces in elkaar zit, je moet gewoon beginnen denk ik dan maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Your Tim style tag is really cool. I love your background colors and your "spooky" die cut. The whole tag is very neat! <3 Candy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is echt enorm gaaf geworden lekker spooky!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een supergave tag en wat een leuke technieken.
  Ik heb ook de sillies en i.p.v fimo gebruik ik de klei van de action, die word hard door de lucht, die hoef je dus niet te bakken is ook niet zwaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil starten met deze hobby. Ben dus beetje bezig met blogs te zoeken hierover. Heb hier bij jou veel dingen gezien die ik mooi vind en ben dus volger geworden. Vandaag heb ik wat uitgebreider alles bekeken. Mooie dingen. En deze spooky tag vind ik heel geslaagd.
  Heb mijn eerste scabstappen gezet op Scabtastic in Gent. Donderdag volg ik een workchop stempelen. Misschien durf in daarna al zelf eens iets te maken...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fabulous October tag - very spooky! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails