woensdag 29 augustus 2012

Steampunk clock

Tegenwoordig heb ik een tik ontwikkeld voor de Steampunkstijl. Vind dat zo gaaf en waarschijnlijk volgend jaar voor de Elf Fantasy Fair zal het ook wel een kostuum in die stijl worden. Heb op Pinterest inmiddels ook een board aangelegd met inspiratie voor volgend jaar.
Voor nu heb ik me eens bezig gehouden met een klok omtoveren in de Steampunkstijl.
Klok komt bij de tweedehandswinkel vandaan, helaas loopt hij niet meer op tijd, maar dat geeft niet. Het is toch meer een sierobject geworden.
Heb de buitenkant geschilderd, met inkt bewerkt, Distress Embossingpoeder van Tim Holtz, koper embossingpoeder, om het een beetje een verweerde look te geven.
Diverse tandwielen en een klok uitgestanst, en ook wat oude computeronderdelen erop geplakt. Had ik bewaard van mijn laptop die was overleden. Ik wist dat ze vast wel ergens goed voor waren :)
Vind het wel een leuk resultaat zo geworden. De klok staat inmiddels op het buro van Michael te pronken!!!I really love Steampunk clothing and objects so I decided to make a clock in this style. The outside of the clock has been painted, embossed with different powders to give it a bit of a rusty look.
Some gears and  a clock were added and finally I glued some parts of my old laptop on it. My laptop recently died so I saved some of the parts, knowing I could use them sooner or later :)
Really like the way it turned out, it's now standing on the desk of Michael in a nice spot.
Photobucket

3 opmerkingen:

 1. Wow, wat ziet dat er geweldig uit!!!!!!!
  Helemaal super gewoon. En zo leuk die onderdelen van je laptop, komen ze idd toch nog van pas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat gaaf gemaakt zeg. Wat een leuk effect geeft dat embossingpoeder. Die computeronderdelen maken het helemaal af. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een supergave klok, heel leuk gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails