vrijdag 20 januari 2012

Singer naaimachine

Van de week was ik samen met Richard aan het rondneuzen bij Het Goed, de tweedehandswinkel hier. Mijn oog viel toen op een oude Singernaaimachine en ik viel er als een blok voor. Ik vond dat hij zulke mooie details had,  de zilverkleurige plaatjes en op de naaimachine zelf. Hij was gewoon nog helemaal compleet, met houten kap tegen het stof, tot klosjes garen en naalden aan toe die nog in het opbergbakje zaten. We hebben hem gekocht, thuis schoongemaakt en opgepoetst en inmiddels heeft hij hier een mooi plekje op een tafeltje in de huiskamer gekregen. Wilde hem toch even aan jullie laten zien! This week I found this beautiful sewingmachine in a thriftshop in the neighbourhood. I immediately fell in love with it because of the gorgeous details it had. We bought it, I cleaned it  and it even turned out it was entirely complete. If I wanted too I could even use it :) The sewingmachine is now standing on a nice spot in the livingroom.
Photobucket

7 opmerkingen:

 1. Celine,
  uauu idêntica!
  amei amei!

  formidável você compartilhar isso!

  vou levar sua foto e link para meu blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fiz um reedição no meu blog citando sua postagem!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou dit is inderdaad wel een prachtexemplaar zeg. Schitterende details. En wat leuk dat de accessoires er nog bijzaten. Zal vast heel mooi staan bij je.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. It's so beautiful.
  hugs Dorte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt n supergave deze. Wat zal deze leuk staan zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste Celine, via Google ben ik op je blog terecht gekomen. Ik heb ook een oude Singer handnaaimachine. Ik wil hem gebruiken maar ik krijg rare, losse lussen. Weet jij hoe hem moet inspannen? Groet, Carina
  carinaprijdekker@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails