vrijdag 22 juli 2011

Kadoverpakking/ giftwraps

Vandaag eindelijk weer eens tijd om wat te plaatsen. Na de drukte van vorige week van de eindmusical van Michael en andere dingen die mijn tijd vroegen, eindelijk weer wat te laten zien.
Deze keer de kadoverpakkingen die ik heb gemaakt voor de juf en meesters van Michael.
Als eerste een kado voor zijn favoriete meester: een hele grote pot honing. Ik heb de verpakking uit de Kadoosjes als inspiratie gehouden maar heb wel een heel eigen patroon getekend voor de pot. De melkverpakking uit de Kadoosjes was een beetje te klein voor deze grote pot honing. Ik vond dit papier bij de Pipoos van hun eigen merk en vond dit wel heel toepasselijk voor het kado :)
In alle kaarten zitten op de een of andere manier labels verwerkt, waarvan 1 met de schoolfoto van Michael en 1 waar hij zelf iets op heeft geschreven.

Dit is het kado voor zijn juf: Een schatkistje met daarin 2 grote repen donkere chocolade. Wederom een idee uit het magazine Kadoosjes maar weer zelf een patroon gemaakt zodat de chocolade erin paste.
Papier is van Graphic 45, weet alleen even de collectie niet meer.

Als laatste het kado voor zijn andere meester: Een kadoverpakking met daarin een doos Merci. Patroon is zelf getekend want ik kon alleen maar patronen vinden voor doosjes met bijvoorbeeld 6 reepjes Merci erin en dat was een beetje te weinig.
Papier is ook van Graphic 45 maar net als de vorige weet ik even niet meer van welke collectie dit is.
De eerst foto is de voorkant van het doosje en de tweede is de achterkant met sluiting.


These are the giftwraps I made for the teachers of Michael. It's his last year on this school and he's now moving on to highschool ( At least I think it's higschool, don't exactly know what's similar in the Dutch and American gradations of school) These were his farewell present for his teachers.
Photobucket

2 opmerkingen:

 1. pfff jij hebt ook al zo hard gewerkt voor al die meesters en juffen leuk hoor dat het zo gewaardeerd word!
  Ik heb wel het doosje van 6 gemaakt maar er wel iets bij gegeven omdat ik het ook wat weinig vond.
  Leuk ook al die labeltjes!
  Geniet van de vakantie!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, je bent lekker ijverig geweest met al die kadoosjes voor de juffen en meesters. Ik vind de schatkist voor de juf wel de allerleukste als ik het mag zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails