dinsdag 5 mei 2015

Elfia 2015

Inmiddels is Elfia alweer ruim een week geleden maar wat was het weer een topweekend. Ondanks de regen die op beide dagen wel aanwezig was, hebben we het gewoon weer onwijs leuk gehad.
Dag 1 op de zaterdag was ik te vinden in mijn nieuwe Steampunk outfit, samen met mijn vriendin Michelle die zich uitleefde als heks hihihi. Mijn outfit had ik gemaakt in een van mijn favoriete kleuren: paars. Blijf paars en bruin een geweldige combi vinden. Hoedje heb ik ook zelf gemaakt, met behulp van een gekocht patroon. Dat was een hele uitdaging maar vind het eindresultaat geslaagd. (Had hem alleen achteraf, iets meer naar voren op mijn hoofd moeten zetten, en even netjes in vorm terug duwen, volgende keer dan maar :) )
 foto: Richard Verdegaal Fotografie

Samen met vriendin Michelle
Foto: Richard Verdegaal Fotografie
Foto: Richard Verdegaal Fotografie
Op dag 2 was ik totaal anders en deed ik iets samen met vriendin Lia. We hadden we het thema water en vuur bedacht. Het afgelopen jaar ons rotgepind op ons geheime bord op Pinterest en uiteindelijk waren dit onze outfits. 
Foto: Richard Verdegaal Fotografie 
Foto: Louisa de Keizer 
Foto: Louisa de Keizer
De kroon van zowel Lia als die van mij is met Worbla gemaakt, echt supergaaf spul om mee te werken. Je kan het met de heattool bewerken en vormen, ik zou zeggen, google het eens. Hiermee heb ik ook mijn staf opgeleukt. De cape/ jas is zelfgemaakt en de jurk hadden we gekocht en die hebben we lekker opgepimpt. Lia is lekker bezig geweest met schelpen en ik had vilt en kralen gebruikt om op mijn jurk te borduren. De ketting die ik draag is ook zelfgemaakt met polymeerklei (Fimo o.a.). De ketting die Lia draagt heb ik ook gemaakt maar had ik vorig jaar al gemaakt, deze bleek wonderwel supergoed in ons idee te passen. Inspiratie komt van Christi Friesen haar werk vandaan. Ik zal de vuurvogelketting nog in een aparte blogpost plaatsen.
Photobucket

4 opmerkingen:

 1. super leuk jullie tegen te komen op de zondag..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat geweldig gaaf toch Céline!! Echt dit zou ik ook heel erg leuk vinden, maar wat een werk die kostuums. Fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad en jammer dat het regende maar dat heeft de pret niet gedrukt geloof ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave outfits, zoveel leuke details ook weer en dan die prachtige assecoires, top

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat zien jullie er prachtig uit

  BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails