donderdag 28 augustus 2014

Lilac flowers necklace

Deze ketting heb ik al een tijdje geleden gemaakt maar vergeet ik elke keer op mijn blog te zetten. Hij is gemaakt met behulp van een tutorial van Christi Friesen. Ik ben een grote fan van haar werk. Zij heeft een stijl die mij heel erg aanspreekt. De fantasie die ze heeft in haar figuren/bloemen in combinatie met de manier waarop ze dit uitwerkt in haar kettingen.
Ik heb deze ketting gemaakt voor een Elfen fotoshoot die ik een tijdje geleden had gedaan. Elf is niet helemaal mijn ding (ben toch meer van de stoere dingen) maar het was wel heel erg leuk om een keer te doen. Heb me toch maar weer voor volgend jaar opgegeven :)

Deze foto is van Thoran Pictures Photography. Zoals je kan zien heb ik er zelfs nog een bijpassende tiara bij gemaakt en een toverstaf :) Vleugels zijn trouwens zelf gemaakt, met behulp van diverse tutorials die ik online had gevonden. Jammer genoeg heb ik niet echt een goede foto vanaf de zijkant van mijn vleugels. Hier zie je niet zo goed dat ze allerlei kleuren hebben.

Photobucket

4 opmerkingen:

  1. Mooi! Of beter prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi Céline en wat leuk om jou als Elf te zien!!!! Staat je ook goed hor al vind ik je stoere kant ook leuker. Geweldige ketting e tiara, ik laat dit mar net aan Sarah zien want dan moet ik ook aan de gang vrees ik!

    BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails