maandag 13 mei 2013

Finnabair inspired layout

Gisteren zat ik nog zo in de flow blijkbaar van de workshop van Finnabair van zaterdag dat ik nog een keer een layout heb gemaakt in haar stijl. Deze keer voor een andere kleurstelling gekozen maar dit had meer te maken met de kleuren verf, glimmermist en inkt die ik zelf heb.
Je wil niet weten wat een troep ik had gemaakt om van alles en nog wat te vinden om te verwerken op mijn layout hahaha. Ik heb maar een aparte doos gemaakt met deze dingen zodat ik de volgende keer niet zo hoef te zoeken naar die spulletjes :)


 I guess I was still in the flow of Finnabair's workshop saturday because I made another layout in her style yesterday This time in different colours because these are colours of mists, inks and paints I already have.
You don't want to know what a mess I had on my desk because of searching for little trinkets to put on my layout. I've now collected them in a box for the next time so I don't have to search again :)
Photobucket

3 opmerkingen:

 1. Dat heb ik hier ook staan zo'n apart doosje:) Ik vind m schitterend, die foto past er ook weer zo goed bij, en ik blijf kijken naar de gebruikte spullen, want ik ben weer de helft vergeten...erop te plakken...ach dan maar bij de volgende:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig Celine,wat een schitterende layout(s)*ik heb die hieronder ook nog uitgebreid bewondert*,ik vind het gewoon kunstwerken,wat een mooie stijl.En wat passen die foto's gaaf bij die stijl,dit is smullen hoor ;p
  lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi ook Celine en prachtige kleuren. Tja en we hebben weer een rede om te shoppen, hihi. Dat bakje staat bij mij ook al klaar, vanfa nu ga ik niet meer sorteren maar gooi ik alles in een bak. Leuk dat je zo de smaak te pakken hebt, ik heb er ook zo'n zin in!

  BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails