dinsdag 9 oktober 2012

Halloween tray

Vorige week zag ik een heel leuk filmpje op het Youtube kanaal van Echo Park waarin ze een kleine printertray een Halloween make-over gaven met het gave papier van Chillingsworth Manor. Ik had dit papierpakket ook liggen en dacht gelijk aan de letterbak die ik bij de kringloop vandaan had. Ik heb deze dus ook met het Chillingsworth Manor papier onder handen genomen en er een Halloween letterbak van gemaakt. Ik had nog van die kleine glazen flesjes die uit de letterbak kwamen en heb deze gebruikt. Stickertje met een ingrediënt erop en past perfect in het thema. Verder zitten er spinnen in en op, kleine pompoentjes in en om het af te maken namaak spinnenweb erop gedrapeerd.
Deze letterbak kan ook weer mooi gebruikt worden op ons Halloweenfeest :)


On the Youtube channel of Echo Park I saw a movie in  which they gave a printertray a Halloween make-over with the papers of Chillingsworth Manor. I wanted to make one for my own and used a large printertray (or letterbak in Dutch) which I found at the thriftstore.
The small bottles I've used came with this tray and fitted nicely in my Halloweentheme. I've put some mini-pumpkins in it, spiders in and on the tray and finally added some fake cobweb.
Another fun item to use on our upcoming Halloweenparty!

Photobucket

7 opmerkingen:

 1. Ik heb absoluut niets met halloween maar wat is deze letterbak GAAF geworden zeg!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig, en ik vind het zo leuk om te lezen dat er toh steeds meer halloween liefhebbers zijn. Wat een leuke activiteit is dat toch. Wij gaan ook lekker spoken me halloween!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit zo enorm gaaf, ben er helemaal weg van en kan niet wachten deze in het echt te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh wat is deze gaaf zeg. Jullie huis komt er straks echt geweldig uit te zien. leuk ook die heksen die hierbij komen vliegen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een gave letterbak Celine! Ik ben er echt jaloers op. Die kun je zo ieder jaar opnieuw weer van zolder halen, zit er steeds weer extra spinneweb op;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. echt super gaaf geworden celine, helemaal jouw ding!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij ziet er echt supergaaf uit Céline!

  BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails