vrijdag 20 april 2012

Nightwish @ HMH Amsterdam

Afgelopen vrijdag 13 april, wat mij betreft zeker geen ongeluksdag, zijn wij naar het concert van Nightwish geweest in de Heineken Music Hall in Amsterdam! Ik ben al jaren fan van de band en ik hoopte altijd dat ze nog een keer hier zouden optreden en "lucky me", 13 april was het zover. Het was echt een onwijs gaaf concert en het klonk zo goed dat het net leek alsof je naar de CD aan het luisteren was. Uiteraard moest er van deze avond wel iets gescrapt worden en dat is een foto van ons 5-en geworden die iemand van ons heeft gemaakt. Gezellig samen met mijn lief Richard (links van mij), mijn dinnetje Michelle, haar vriend André (op de voorgrond) en hun vriend Charles (helemaal links achteraan). Onder de layout vind je nog wat foto's die ik heb gemaakt die avond die nog aardig gelukt zijn (gemaakt met mijn mobiel).
Papier is van Bo Bunny wat ik nog had liggen.

On friday the 13th of april, definitely not a bad day for me, we went to the concert of Nightwish in the Heineken Music Hall in Amsterdam. I always wanted to go to a concert of them because I'm a big fan of their music.
Ofcourse I had to scrap something of this evening. On this picture my husband (at the left side of me), my friend Michelle and her boyfriend (both in front of the picture)and a friend of theirs Charles (completely left in the back). Papers are from Bo Bunny.
Photobucket

2 opmerkingen:

 1. Ook ik ben altijd een hele grote fan geweest van nightwish ,maar dan wel in de oude samenstelling toen Tara er nog bij was.Toen heb ik ze ook verschillende malen live gezien.
  In het begin kon ik niet wennen aan de nieuwe zangeres,maar moet zeggen nu het laatste album vindt ik wel mooi.
  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer even bij lezen op mijn vaste pc.
  Wat gaaf zeg dat die band eindelijk een keer een concert speciaal voor jou haha gaf! Wat een leuke foto ook! Die bloemen vind ik echt prachtig op je lay out!
  Je sterkte kaart van een paar posten terug vind ik mooi, ik heb er meteen een map "sterkte kaarten"voor aangemaakt want het is best moeilijk om steeds iets origineels voor zo'n gelegenheid te maken, ik wil het ook altijd niet te droevig bv.
  Een hele fijne week, heerlijk nagenieten van je concert!
  Lieve groet Maia

  BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails