donderdag 28 juli 2011

DDCC #123 Birthday time!

Ik kom er net achter dat ik gewoon helemaal ben vergeten om een blogpost te maken van de nieuwe uitdaging bij het Dutch Dare Card Challengesblog. Shame on me :)De titel zegt het al: deze keer een kaart met een verjaardagsthema.
De draak op de kaart is beschikbaar gesteld aan het DT door Stamping Dragons Designs. Zij sponsoren ook deze week de uitdaging op het DDCC blog. Moet je nou nog toevallig een verjaardagskaartje maken, laat hem dan meedoen deze week op het DDCC blog!

I completely forgot to make a blogpost for the new challenge on the Dutch Dare Card Challengesblog. Shame on me :)
This week it is birthday time as you can see on the card. The challenge this week is sponsored by Stamping Dragon Designs. They also provided our DT  with this cute image of a birthday dragon. So do you have to make a birthday card this week, don't forget to enter it in our challenge at the Dutch Dare Card Challengesblog!
Photobucket

zondag 24 juli 2011

Bo Bunny card challenge

Ik zag deze challenge op het blog van Bo Bunny staan en vond deze wel leuk om mee te doen. Het is de bedoeling dat je een zelfgemaakte papieren embellishment op je kaart gebruikt. Ik heb de rozet die erop zit gevouwen van een strook geponst papier. Beetje bewerkt met inkt en met een schuurpapiertje in het midden.Voor deze kaart heb ik een sketch gebruikt die op een splinternieuw forum stond. Ik vond deze zo leuk dat ik heb besloten om deze 2 uitdagingen te combineren met deze kaart als resultaat.

Card made for a challenge at Bo Bunny's. The challenge is to use a selfmade paper embellishment. I made this paper rosette. I punched a piece of paper, folded this and inked the edges and sanded some of the top of the rosette.
I used this sketch from a brandnew Dutch scrapping forum, so I combined these 2 challenges and made this card as a result.
Photobucket

vrijdag 22 juli 2011

Kadoverpakking/ giftwraps

Vandaag eindelijk weer eens tijd om wat te plaatsen. Na de drukte van vorige week van de eindmusical van Michael en andere dingen die mijn tijd vroegen, eindelijk weer wat te laten zien.
Deze keer de kadoverpakkingen die ik heb gemaakt voor de juf en meesters van Michael.
Als eerste een kado voor zijn favoriete meester: een hele grote pot honing. Ik heb de verpakking uit de Kadoosjes als inspiratie gehouden maar heb wel een heel eigen patroon getekend voor de pot. De melkverpakking uit de Kadoosjes was een beetje te klein voor deze grote pot honing. Ik vond dit papier bij de Pipoos van hun eigen merk en vond dit wel heel toepasselijk voor het kado :)
In alle kaarten zitten op de een of andere manier labels verwerkt, waarvan 1 met de schoolfoto van Michael en 1 waar hij zelf iets op heeft geschreven.

Dit is het kado voor zijn juf: Een schatkistje met daarin 2 grote repen donkere chocolade. Wederom een idee uit het magazine Kadoosjes maar weer zelf een patroon gemaakt zodat de chocolade erin paste.
Papier is van Graphic 45, weet alleen even de collectie niet meer.

Als laatste het kado voor zijn andere meester: Een kadoverpakking met daarin een doos Merci. Patroon is zelf getekend want ik kon alleen maar patronen vinden voor doosjes met bijvoorbeeld 6 reepjes Merci erin en dat was een beetje te weinig.
Papier is ook van Graphic 45 maar net als de vorige weet ik even niet meer van welke collectie dit is.
De eerst foto is de voorkant van het doosje en de tweede is de achterkant met sluiting.


These are the giftwraps I made for the teachers of Michael. It's his last year on this school and he's now moving on to highschool ( At least I think it's higschool, don't exactly know what's similar in the Dutch and American gradations of school) These were his farewell present for his teachers.
Photobucket

donderdag 14 juli 2011

Marianne Design

Door een tip van Maudy werd ik gewezen op de Designer for a day-uitdaging bij Marianne Design. Ik heb dus de stoute schoenen aangetrokken en een mailtje gestuurd en kreeg gelijk dezelfde dag antwoord dat ik inderdaad mee kon doen. Omdat de dingen die ik in eerste instantie wilde er niet waren, heb ik uiteindelijk een verrassing gekregen: de arreslee stans en het witte lint met de bloemen erop.Uiteraard dus een kerstkaart ermee gemaakt en de andere is een vintage-achtige verjaardagskaart geworden. Bij de vintage-kaart heb ik ook gebruikt gemaakt van het vogelstansje en de stempels van Marianne Design.


Photobucket

maandag 11 juli 2011

Secret Summer Swap

Pas geleden hadden wij weer een swap om mijn favoriete forum. Deze keer had ik Nicky getrokken met mijn lootje. Ik heb voor haar een kaptafelspiegel van de Action helemaal opgepimpt en in het laatje mooie kantjes en roosjes voor haar gedaan.Was zelf erg tevreden over het eindresultaat, eigenlijk wilde ik hem stiekem zelf houden hahaha.



Ikzelf heb een supergaaf kado van Gwendolyn ontvangen. Een heel gaaf picknickmandje met daarin kant, gave bedeltjes, een parelswirl, en ook nog een leuke kaart erbij. Het mandje staat nog steeds hier in de kast te pronken want ik vind hem zo leuk!!!




Photobucket

donderdag 7 juli 2011

DDCC #120 Summer Fun

Today a new challenge on the Dutch Dare Card Challengesblog. Deze keer gesponsord door Di's Digi's. Het thema van deze keer: Summerfun! Leef je dus uit met alles wat voor jou zomer betekent. Dit kan zijn kleuren, de stempel die je gebruikt enz. Ik heb zelf een afbeelding van Di's Digi's gebruikt en wel deze zeemeermin. Ik heb gekozen voor blauw/groentinten en wit want dat doet mij aan de zee denken, en een klein beetje roze wat me aan koraal doet denken. Pak dus je stempels en kleuren die je aan de zomer doen denken en doe deze week mee!!

Today a new challenge on the Dutch Dare Card Challenges blog! This time the fabulous prize is sponsored by Di's Digi's. The theme this time: Summerfun! So get your stamps out, and your favourite colors which mean summer to you and join us this week in our challenge!
Photobucket

maandag 4 juli 2011

Party time Louisa

Deze kaart heb ik voor Gwendolyn gemaakt voor haar verjaardag. Hoewel kan je dit wel een kaart noemen? Wij hebben het inmiddels de naam springbolkaart gegeven :) Je kan deze bol helemaal plat duwen en als je hem loslaat dan springt hij omhoog. Er zit in het midden namelijk een elastiekje verstopt wat hier voor zorgt. Deze bol had Richard op zijn werk gekregen ergens begin van het jaar. Ik heb deze bewaard ( met nog een aantal extra exemplaren die hij van zijn collega's heeft gekregen) om er ooit wat mee te doen. Het werd dus een kaart voor Gwen!
Ik heb een afbeelding van The Stamping Bazaar gebruikt en zij heet "Party Time Louisa". Je kan haar hier in de winkel vinden.
Trouwens grappig detail: Ik heb ooit een workshop gehad van Lance Anderson van Rusty Pickle en daarin zat zo'n zelfde bol maar dan in een boekje verstopt.



I made this card for a friend of mine, though can you call this a card? We named it a popup-globecard. You can push the globe completely flat and when you release it, it pops up in the globe shape. My husband got this from his work, and I thought I could do something with this so I made it into a card.
The image I used is from The Stamping Bazaar and she's called "Party time Louisa". You can find her here in the store.
Funny detail: I once followed a workshop given by Lance Anderson from Rusty Pickle which had the same globe in it but then it was hidden in a mini-album.
Photobucket

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails