vrijdag 11 maart 2011

Kaart/card

Dit kaartje heb ik speciaal voor Dora gemaakt. Ik weet dat ze het leuk vind om kaarten in felle kleuren te krijgen, dus vandaar mijn keuze voor het oranje en geel. Het papier wat ik heb gebruikt komt trouwens van een papierblokje van het Kruidvat. Ik vond deze papierpad voor het geld toch wel heel erg leuk en geschikt voor kaarten maken. Vlindertjes zijn ook van een ponsje van het Kruidvat. De afbeelding met de Topsy Turvey kaart is wederom van Meljen's Designs. Ik blijf het zeggen, ik weet het, maar zij heeft zulke leuke digitale stempels!
This card is made for my friend Dora, she loves to get cards with bright colors. So I made this card especially in orange and yellow for her. The image is from Meljen's Designs. I know I keep saying this, but I love her digi-images, they are sooooo cute!
Photobucket

5 opmerkingen:

 1. En ik vind m ook helemaal super, en ja zeker top in felle kleuren!
  Mooie vlinders ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Celine,
  Na even zoeken vond ik je blog, mooie dingen maak jij! Ja die leuke spullen bij kruidvat kon ik ook niet laten liggen. Succes met je opdracht voor het scrappassion challenge blog als gast designer. Ik doe ook een poging om er iets van te maken hoewel ik nog niet echt zoveel gescrapt heb hoop ik dat het leuk word.
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig zeg. ik vind de topsyturvy-stempel helemaal geweldig! wil ik op weekend wel een paar afdrukjes van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super kaartje ik vind die stempel wel heel gaaf
  grtz natacha

  BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails