zondag 2 januari 2011

Secret Santa

Als eerste wil ik al mijn blogvolgers/bloglezers een geweldig 2011 wensen, met veel inspiratie, creativiteit en vooral plezier met alles wat je maakt!!!
Beetje laat hiermee maar door de vakantie ben ik niet zo'n fanatieke blogger geweest. Vandaar dat ik nu pas ook deze Secret Santa plaats die bij ons op het forum heeft gelopen.
Ik heb echt een fantastisch kado gehad van Marga. Ben er zo onwijs blij mee en inmiddels heeft het ook een mooi plekje gekregen op mijn scrapstekje.
Ik kreeg deze mooie kaart en kadoverpakking met waxinelichtjes erin.
Mijn kadootje zelf staat niet op de foto (ja, ingepakt in de organza :)) maar dat was een hele mooie bruin/gouden swirl van Prima en mooie witte bloemetjes ook van Prima. Vinden jullie dit niet een fantastisch mooi kado?? Nog een keer heel erg bedankt Marga!!!!



Geloof het of niet, ik had dus gewoon Marga getrokken met lootjes :D. Ik heb voor haar een houten kistje helemaal bewerkt en daarin de kadootjes verstopt.




First of all I would like to wish my blogfollowers/blogreades a wonderful 2011. Wishing you lots of inspiration, creativity and especially lots of fun with creating wonderful things!!!
On a forum we had a Secret Santa. On the top pictures you can see what I've got for a fantastic present from Marga!!! I'm so happy with it, it has got a nice spot in my scraproom.
The bottom pictures are the present I made. Believe it or not, I had Marga, such a coincidence :)
Photobucket

4 opmerkingen:

  1. Voor jullie ook de allerbeste wensen voor 2011. Ik heb je afgelopen jaar een paar keer ontmoet en er heel erg van genoten, je bent echt een schat. Ik hoop je dan ook in het nieuwe jaar nog vaak te ontmoeten.
    Ik ben ook ontzettend blij met mijn Secret Santa kado's van jou. Wat een toeval hè, dat we elkaar hadden :)
    Het mooie kistje waar de kado's in zaten staat inmiddels te pronken in de huiskamer op een tafeltje :)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw Celine wat een spetterende creatie de creatie de beste wensen voor het nieuwe jaar.

    groetjes Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie geschenken hebben jullie voor elkaar gemaakt, wat een toeval ook hihi.

    Ook voor jullie de allerbeste wensen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat was het goed gelukt he? Iedereen heeft zulke mooie dingen gekregen, en jij bofferd krijgt die mooie kadootjes van Marga! Super zijn ze, maar wat jij voor Marga gemaakt had is ook errug gaaf! Geweldig dat dat zo gaat! Jij en je geliefden ook een supermooi en gezond 2011 gewenst. Bedankt voor je bezoekjes aan mijn blog, ik waarder dat bijzonder. Liefs, Nicky

    BeantwoordenVerwijderen

Hartstikke leuk dat je een berichtje achterlaat, dank je wel! Thanks for leaving a message!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails