dinsdag 28 juli 2015

Happy

Tussen het kostuums maken door, weer even lekker met mijn scrapspulletjes gezeten. Pas geleden bij Scrapdelight geweest en ik kon daar natuurlijk niet de deur uitgaan zonder iets te kopen :)
Papier en de roze glitterroosjes heb ik daar gekocht.
Deze layout laat ik meedoen bij Scrap Around The World. Ik heb hun moodboard hiervoor gebruikt en het lijk me eigenlijk wel duidelijk hoe ;) Ook de bloemen en vlinder heb ik hieruit gepikt. Ik heb een sketch van Sketchabilities gebruikt maar helaas was ik te laat om deze layout daar mee te laten doen aan de challenge.
(Foto die erop zit, is vorig jaar gemaakt door Gemma Clarke tijdens een family shoot.)




My entry for this month at Scrap Around The World. I think it's obvious how I was inspired by this moodboard :) Firstly ofcourse the colours, secondly the flowers and ofcourse the butterfly.
Photobucket

maandag 6 juli 2015

Bead embroidery bracelet

Pas geleden had ik uitleg gekregen voor kralen borduren en hoe ik stenen op die manier in een setting vast kan zetten. Ik wilde dit altijd al eens leren want ik wilde heel graag een keer een armband maken met deze methode. Het heeft me een paar dagen borduren gekost maar ik ben heel blij met het eindresultaat, zeker gezien het feit dat ik dit pas voor het eerst deed. Uiteraard wilde ik persé iets met paars en Steampunk zodat ik deze armband bij mijn Steampunk outfit kan dragen. Ik denk ook dat ik nog wel meer dingen ga maken met deze methode, want was echt superleuk om te doen.




Photobucket

zaterdag 4 juli 2015

Dineren op stand fotoshoot

Een paar weken geleden had een vriendin van mij een hele leuke dag georganiseerd met een groep van 20 personen op een kasteel in 's Heerenberg. Een hele leuke dag gehad met vrienden en vriendinnen: mensen die het leuk vonden om in kostuum te komen en een aantal fotografen die deze dag op de foto hebben gezet.
Ik vond het wel leuk om iets van een kasteelachtige outfit hiervoor te hebben en heb dit in elkaar gezet.
(Leuk om een keer zoiets te dragen maar mijn hart ligt bij Steampunk of vampier-achtige dingen ben ik al achter hihihi)
Van een vriendin van mij, mocht ik de prachtige sieraden lenen. Zij is de eigenaresse van Ancurio en heeft dit helemaal zelf gemaakt. Neem absoluut even een kijkje op haar website en geef haar eventueel ook een like op Facebook.  Zij verkoopt handgemaakte sieraden, maakt persoonlijke herinneringssieraden en heeft allerlei mooie vintage sieraden te koop. Ik heb inmiddels ook een lesje van haar gehad hoe je kralen borduurt en zal in mijn volgende blogpost het resultaat laten zien.


 Foto's gemaakt door Richard Verdegaal Fotografie

Photobucket

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails