dinsdag 31 december 2013

12 Tags of 2013

Om het jaar 2013 af te sluiten vond ik het wel een leuk idee om al mijn tags van de Tim Holtz challenge bij elkaar op de foto te zetten. Ik heb ze even op een wit canvas gelegd zodat ze wat duidelijker op de foto konden. Erg leuk om ze zo eens allemaal naast elkaar te zien.
Hopelijk komt er in 2014 weer een nieuwe challenge want dan ga ik zeker weer meedoen.
Ik vond dit in ieder geval een hele leuke en creatieve uitdaging om te doen!
Ik wil jullie ook allemaal een supergoed, creatief en geweldig 2014 wensen en dat al jullie wensen en dromen mogen uitkomen!!! Bedankt allemaal voor de leuke berichtjes die ik het afgelopen jaar van jullie heb gekregen.



For my final blogpost for this year I thought it would be fun to show all the tags I made past year for the Tim Holtz challenge. I really enjoyed doing this and I hope there will be a new challenge for 2014.
I also would like to wish you a wonderful, happy and creative 2014 and I hope that all your dreams and wishes may come true!! Thank you all for leaving me such lovely messages on my blog!
Photobucket

vrijdag 27 december 2013

Tim Holtztag 2013-december

De laatste tag van dit jaar voor de Tim Holtz challenge van 2013. Ik heb hem toch nog helemaal weten te volbrengen al is het wel op het laatste moment :)
Deze keer heb ik er helemaal mijn eigen draai aan gegeven want de produkten die hij deze keer gebruikt, die heb ik niet en volgens mij zijn ze niet eens hier te krijgen.
Ik heb lekker met mijn embossingpoeders gerommeld en ik heb een aantal stanzen van Tim Holtz gebruikt om mijn tag te versieren. De bloemen zijn gemaakt van de sneeuwvlokkenstans van TH en de uitgestanste sterren heb ik ge-inkt en daarna met embossingpoeder bewerkt. Als laatste heb ik ze met een splitpen in elkaar gezet en in de vorm van een bloem gevouwen.
Nog een beetje stickles op de tag gedaan, en ipv van met verf spetters te maken heb ik dit met witte embossingpoeder gedaan en toen vond ik hem wel af. Het was in ieder geval een hele leuke uitdaging om te doen, zo een heel jaar lang!
(Binnenkort zal ik ze allemaal samen op de foto gaan zetten.)
My last tag for this year's challenge of Tim Holtz. I made the tag different because I don't have the stuff he's used for his tag and I think I can't even get it over here. I doesn't matter because I like how my tag turned out. I really enjoyed making these tags the past year.
Photobucket

donderdag 26 december 2013

Creative Knockouts #17 Anything goes!

Welcome to a new challenge on the Creative Knockoutsblog! This week "Anything goes" so you can make whatever you like.
Our sponsor this week is Bugaboo Stamps and they've got a wonderful prize for you! They were also kind enough to donate some images to our DT.
I've used Cat in the hat- Youer than you, which you can find here in the store.
Hope you'll join us this week!!
Welkom bij een nieuwe challenge op het Creative Knockoutsblog! Deze week "Anything goes" dus alles mag!!
Onze sponsor deze week is Bugaboo Stamps en zij hebben een mooie prijs voor je! Ze waren ook zo vriendelijk om wat afbeeldingen aan het DT beschikbaar te stellen.
Ik heb Cat in the hat- Youer than you gebruikt, die je hier in de winkel kan vinden.
Ik hoop dat je weer meedoet deze week!
Photobucket

dinsdag 24 december 2013

Gingerbreadhouse

Pas geleden kon je bij SVG Cuts een gratis kit, die "Happy Holidays" heet, downloaden als bedankje. Ik zag het peperkoekhuis en die moest meteen gemaakt worden. Hij is vrij groot en je kan hem als opbergdoos gebruiken als je dat zou willen. Bij mij staat hij nu naast mijn kersthuis, gezellig met lampjes erin.
Was weer een hele klus voor wat betreft uitsnijden en in elkaar zetten maar dat vind ik juist zo leuk om te doen en het eindresultaat vind ik weer helemaal leuk!
(Je kan deze kit trouwens nog steeds gratis downloaden!)


Recently I downloaded a free kit given by SVG Cuts called "Happy Holidays" as a thank you. I really loved the gingerbreadhouse and made one. As usual it took a bit of time for the cutting and assembling but I love doing that, and I so enjoy the endresult. The house is pretty big and can be used as a box. You can lift the roof from the house and put something in it. I just put lights in it and it's now standing next to my Christmashouse :)
(You can still download this kit for free!)
Photobucket

donderdag 19 december 2013

Happy Halloween

Terwijl iedereen allemaal kerstdingen plaatst en daar druk mee bezig is, heb ik nog een foto van vorig jaar van ons Halloweenfeestje gescrapt. Al die tijd wilde ik er wat mee doen, maar kwam er of niet aan toe, of ik vergat het.
Nu zag ik de sketch van Sketchabilities #105 en vond dat een mooie gelegenheid om die foto nu eindelijk eens te gaan scrappen. Op de foto staat Michelle mijn vriendin (rechts), samen met mij. Vind het zo'n "leuke" foto, of moet ik zeggen: creepy foto :)

 My take on sketch # 105 of Sketchabilities. My friend (on the right) and me on our Halloweenparty in 2012.
  Photobucket

dinsdag 17 december 2013

Happy

Een layout gemaakt met een sketch van Sketchabilities, #104. Ik was helaas te laat om hem mee te laten doen met de challenge maar dat geeft niet, deze sketches zijn sowieso erg leuk om te gebruiken.




Photobucket

donderdag 12 december 2013

Creative Knockouts #15 Tis the season!!

Welcome to a new challenge on the Creative Knockoutsblog!! This week: Tis the season!!
Our sponsor this week is Robyn's Fetish and she was also so kind to donate some images to our DT. I've worked with this cute Gingerbread Baby.
I've coloured her up with my Prisma's and made a Christmascard for this challenge.
If you enter, PLEASE, read the rules!!! Every week there are people who don't follow our rules and therefor aren't in the drawing for the prizes!!
Hope to see your entry this week!!
Welkom bij een nieuwe challenge op het Creative Knockoutsblog!! Deze week: Tis the season!
Onze sponsor deze week is Robyn's Fetish en zij was ook zo vriendelijk om een aantal afbeeldingen aan ons DT beschikbaar te stellen. Ik heb voor deze challenge Gingerbread Baby gebruikt en deze kerstkaart ermee gemaakt.
Deze afbeelding heb ik weer gekleurd met mijn Prisma potloden.
BELANGRIJK: Als je meedoet aan een van onze challenges, volg dan alsjeblieft de regels. Het komt elke week voor dat er een heleboel mensen zijn die zich niet aan de regels houden en dus daarom niet meedoen in de trekking voor de prijzen!!
Ik hoop dat je weer meedoet!!
Photobucket

woensdag 11 december 2013

Krissy Kringle

Last week Tamara of The Stamping Chef drew up some new images which we could give a name. She plays the namegame in the Facebookgroup of The Stamping Chef. When the name is picked you gave you win a copy. Lucky duck me, won with the name Krissy Kringle this fabulous image.
I've coloured her up with my Prisma's and then made a card with her.
I'm entering this card in Challenge #9 Anything goes of The Stamping Chef.
Vorige week had Tamara van The Stamping Chef weer een aantal nieuwe afbeeldingen getekend. Zij speelt dan het naamspel in de Facebookgroep van The Stamping Chef en als de naam wordt gekozen die jij hebt bedacht, dan win je de digi-afbeelding. Deze keer was ik de mazzelkont want met de naam Krissy Kringle heb ik deze superleuke afbeelding gewonnen.
Ik heb haar gekleurd met mijn Prisma potloden en daarna uiteraard een kaart met haar gemaakt.
Ik laat deze kaart meedoen in Challenge #9 Anything goes bij The Stamping Chef.
Photobucket

dinsdag 10 december 2013

DT-day at Meljen's Designs

Hello everyone!
Today I'd like to share some Christmas-inspiration with you.
I made this Christmas decoration, a Christmas ball with a cute snowman inside. Really easy to make and it doesn't take a lot of your time to make. So perfect for a last minute present maybe :)
I've used this plastic ball which has two halves, so you can open it up to put something in it.
I've  printed the Marshmallow Snowman in a size that would fit in the ball and then coloured up this digi with my Prisma Colors. Then I fuzzycutted this cute Marshmallow Snowman.
With my gluegun I've put some glue around the bottom of the image so it could stand up and glued it in one half of the ball.
The ball was then decorated inside with some little snowballs and glitterthreads. I've put the two halves together, tied a ribbon on it and glued a glitter rose on the bow.
So this is my inspirationpost for you and I hope I gave you an idea to make that last minute selfmade gifts!


Wishing you all a merry Christmas and a happy new year!!

Photobucket

maandag 9 december 2013

Christmashouse

Ik ben er een tijdje mee bezig geweest maar ik ben zo blij met het resultaat van dit kersthuis. Het is gemaakt met een kit van SVG Cuts, de Maple Manor-kit. Hier heb ik toen ook mijn Halloweenhuis meegemaakt. Ik zag een onwijs leuk kersthuis op site van SVG Cuts, gemaakt met deze kit en ik wilde die meteen maken. Deze kit heb ik aangepast voor de ramen, zoals beschreven, en er zitten andere ramen op/in. Dat was een hele uitzoekerij hoe dat allemaal moest maar het is gelukt :)
De ramen komen ook uit een kit van SVG Cuts, uit de Townhouse Windows-kit. Het papier is van Crate Paper en heet Bundled Up en ik vind het zulk mooi papier. Het is een beetje vintage-achtig door de kleuren en ook eens een keer niet de standaard kerstkleuren en dat vind ik juist dit papier zo leuk maken.
De ijspegels komen van een snijbestand die ik via Etsy heb gevonden. Deze heb ik na het uitsnijden met Stickles bewerkt.
De krans op de deur en aan het balkon zijn van een freebie van SVG Cuts die ik al een tijdje had. Het hekje op het balkon is gestanst met een stans van Memorybox. Het hek onder heb ik met een freebie gemaakt die ik ergens vond.
Bloempotjes heb ik zelf gefreubeld en takjes geponst en die erin gedaan.
Nadat het helemaal in elkaar zat, heb ik nepsneeuw met Stampendous Shaved-ice gemixt en dit erop geplakt.
Mijn zoon vond het leuk als er ook nog ergens een kerstman te zien was, dus heb ik een silhouet van een kerstman en een kerstboom nagetekend  en die achter twee verschillende ramen geplakt. Geeft een heel leuk effect als je 's avond het lichtsnoertje aandoet wat erin zit.
Er moeten eigenlijk nog wat die-cuts van deze lijn bij om het huis wat meer aan te kleden maar helaas waren die nog niet leverbaar. Als die er zijn zal ik nog wel even een nieuwe foto plaatsen.
Hoop dat jullie hem ook leuk geworden vinden!!






It took me a while to make this house but I so love the endresult!! It's made with a kit from SVG Cuts called Maple Manor and this kit is altered so the windows are different from the Halloweenversion. It took me a while to figure out how to alter things but I managed. I saw a Christmashouse made with this kit on the site of SVG Cuts and I also wanted to make one.
I've used different svg files to make the decorations like the wreaths and fence around the house.
For the snow I've mixed some fake snow with Stampendous Shaved-ice flakes and then glued it on.
My son thougth there had to be a Santa somewhere so I've drawn the silhouette of a Santa and a tree to go in the house behind two windows. It gives such a great effect when the lights in the house are turned on!
Hope you like my house as much as I do!!
Photobucket

donderdag 5 december 2013

Meljen's Designs #189 Christmas Tags!

Welcome to a new challenge on the Meljen's Designteam and Challengeblog! This week we have "Christmas Tags" as our challenge.
I made a bit of a mixed media tag and used Kitty Angel on my tag.
When you decide to join in this challenge, don't forget you've got to use an image of Meljen's Designs or else you won't be in the drawing for the prizes!!
Hope to see your creation this week!! There's still time to enter for a Guest DT spot!!
We're having a Guest DT Call!
 We're looking for two Guest DT members for a three month term:
(January 2, 2014 - March 27, 2014)

Here's how to enter...
Enter one or more challenges between November 21, 2013 and December 12, 2013.  
Add GDT to your name with your entry!

The DT will select two lucky people to be a Guest DT member!
The names will be announced here on December 23, 2013!
The GDTs will receive 4-5 Meljen's Designs digital stamps each month during the three month term!

Best of Luck & Happy Coloring!

Welkom bij een nieuwe challenge op het Meljen's Designteam en Challengeblog. Deze week hebben wij "Christmas Tags" voor onze challenge.
Ik heb een beetje een mixed-media achtige tag gemaakt en daarop de digi-afbeelding Kitty Angel gebruikt.
Als je meedoet, vergeet dan niet dat je een afbeelding van Meljen's Designs moet gebruiken want anders doe je niet mee in de trekking voor de prijzen!
Ik hoop een creatie van je te zien deze week!
Zou je het leuk vinden om een Guest Designteam plek te hebben voor 3 maanden, doe dan vooral mee!! (Zet dan GDT achter je naam bij je inzending)
Photobucket

woensdag 4 december 2013

Mini-album Winter Memories

Op 23 november heb ik samen met Michelle een superleuke workshop gevolgd bij Scrapdelight gegeven door Lean. Hier hebben we het begin van een mini-album gemaakt en afgelopen zaterdag heb ik mijn boekje helemaal afgemaakt.
Ik heb er wat foto's van Chica ingedaan, die gek is op sneeuw en foto's van afgelopen januari toen ik samen met Richard naar Volendam was, waar het IJsselmeer helemaal bevroren was. Dat was zo'n mooi gezicht en zag er heel bijzonder uit met al het groen en dergelijke wat bevoren was.








Photobucket

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails